KANSER DAN WANITA

Maklumat Lengkap Kanser Wanita

Halaman Utama
Mengenai Kami
Unit Ginekologi Onkologi Hospital Sultanah Bahiyah . Perkhidmatan yang disediakan
MAKLUMAT LENGKAP KANSER WANITA
Kanser Wanita: Apa yang anda perlu tahu
Pencegahan Kanser Wanita
Rawatan Radioterapi dan Kemoterapi : Apa yang perlu anda tahu
RAWATAN PALIATIF: Apabila kanser tidak ada harapan sembuh
BUKU KANSER WANITA
BUKU HAID
Hubungi kami

Halaman ini memberi peluang kepada anda untuk memiliki maklumat terperinci berkenaan dengan kanser wanita.Ianya merangkumi kaedah pencegahan , pengesanan dan rawatan kanser. Ianya boleh didapati melalui sumbangan pihak pembaca pada kadar yang sangat berpatutan. Buku setebal 375 mukasurat dengan mengandungi 130 rajah-rajah serta imej-imej yang berkualiti merupakan satu-satunya buku mengenai kanser wanita ditulis di dalam bahasa melayu yang mengandungi maklumat yang paling terperinci. Pendek kata anda tidak perlu tercari-cari maklumat dari sumber-sumber lain jika memiliki buku ini. Kandungannya sesuai dibaca bukan saja oleh orang awam tetapi juga golongan paramedik dan profesional yang ingin meningkatkan pengetahuan berkenaan dengan kanser wanita.

Kanser Wanita: Panduan lengkap pencegahan, pengesanan dan rawatan.
 
Buku ini memaparkan maklumat lengkap dan terperinci kaedah pencegahan, kaedah pengesanan dan  rawatan semua jenis kanser wanita terdiri dari Kanser Payudara, Kanser Pangkal Rahim (serviks), Kanser Ovari ,Kanser Rahim, Kanser Vulva dan Faraj, Kanser Anggur atau Koriokarsinoma. Buku ini juga mengandungi maklumat berkenaan dengan Rawatan radioterapi dan kemoterapi serta Penjagaan Paliatif. Di samping itu terdapat juga panduan lengkap bagaimana menangani masalah emosi serta psikologi penghidap kanser. Buku ini mengandungi lebih 130 rajah-rajah serta imej-imej mengenai kanser wanita.

BUKU KANSER WANITA
cover.jpg

Buku Kanser Wanita dibahagi-bahagikan kepada kanser individu iaitu Kanser Payudara, Kanser Pangkal Rahim (Serviks), Kanser Ovari dan Kanser Rahim. Setiap satunya  lengkap dengan maklumat dan ilustrasi serta gambar-gambar yang menarik berkenaan dengan semua aspek pencegahan, pengesanan dan rawatan kanser wanita. Buku ini juga memaparkan maklumat mengenai vaksin HPV yang merupakan kaedah terkini pencegahan kanser serviks.  Buku ini dapat dimanafaatkan bukan sahaja oleh wanita yang menghidap kanser tetapi juga ahli keluarga serta orang awam yang perihatin berkenaan dengan kanser.

 
BUKU INI SUDAH BERADA DI PASARAN !!!

Contoh isi kandungan buku kanser wanita
kandunganbukukanser2.jpg
Muka depan bab Kanser Serviks

kandunganbukukanser1.jpg
Contoh isi kandungan buku kanser wanita yang menerangkan rawatan radioterapi

ANDA BOLEH DAPATKAN BUKU INI DENGAN MELAYARI LAMAN WEB http://www.mybooks.com.my

Jika anda memerlukan maklumat kanser wanita di halaman web yang lain sila klik di sini !!!

HUBUNGI KAMI DI kanser_wanita@yahoo.com.my

Rawatan Radioterapi dan Kemoterapi, Apa Yang Anda Perlu Tahu 
Rawatan Radioterapi dan Kemoterapi
cover.jpg
Anda boleh memperolehi segala maklumat berkenaan dengan Rawatan Kemoterapi dan Radioterapi di dalam Buku Kanser Wanita. Buku ini sudah berada di pasaran. Selamat membaca

Kanser Wanita